Despre noi

 

Fondat in anul 1993, McMoni’s a reusit intr-un timp foarte scurt sa se impuna pe lista locatiilor selecte de organizare a unor evenimente deosebite sau de petrecere a unei seri speciale intr-un loc exclusivist, pentru publicul larg si sportivi.

Mix intre parfumul Bucurestiului de alta data, elegant si traditional, si modernul prezentului, euforic si agitat, restaurantul este alegerea ideala pentru organizarea oricarui tip de eveniment. Saloanele sunt dotate cu instalatii de conditionare si filtrare a aerului, mobilier confortabil, mocheta eleganta, iluminat variabil, discret sau puternic, sisteme de sonorizare performante, toalete proprii, ring de dans profesional, iar terasele, gradinile, locul special amenajat pentru copii, locul pentru barbeque  sau parcarea gratuita si permanent supravegheata, va vor convinge ca orice eveniment la McMoni’s este un succes.

Va invitam sa va convingeti singuri de calitatea serviciilor noastre, de ambianta selecta a saloanelor, de personalul nostru profesionist care va asigura buna desfasurare a evenimentului, lasandu-va pe Dvs. sa va bucurati de clipe de neuitat intr-un cadru rafinat si elegant!