Salon evenimente Nicolae Iorga - Mc Moni's - Restaurant nunti si botezuri
Salonul

Nicolae Iorga

„A FI LIBER INSEAMNA, INAINTE DE TOATE, A FI RESPONSABIL FATA DE TINE INSUTI.” — Mircea Eliade

Avand o capacitate de pana la 300 de persoane sitting sau 600 de persoane standing, Salonul Nicolae Iorga ofera ambianta perfecta pentru ca momentele pe care le petreceti aici sa fie de neuitat. Salonul este ideal pentru organizarea de nunti, botezuri, cununii si aniversari, dar in functie de dorinta clientului, poate fi adaptat si pentru organizarea de evenimente corporate.

Salonul este dotat cu echipament audio-video de ultima generatie, plasme, proiector si ecran de proiectie, aer conditionat de mare capacitate, este antifonat, oferindu-va posibilitatea sa va bucurati doar de „glasul” propriului Dvs. eveniment, fara alte zgomote perturbatoare ale orasului, si permite accesul catre terasa si gradina exterioara.

Prin unirea cu saloanele Constantin Brancusi si Eugen Ionesco, salonul poate gazdui pana la 850 de persoane in cadrul unui cocktail exclusivist, iar echipa noastra de profesionisti va asigura buna desfasurare a evenimentului, lasandu-va pe Dvs. sa va bucurati de clipe memorabile si sa va simtiti ca un oaspete la propriul eveniment!